För Restaurang

Välkommen och vad kul att du har hittat oss!


Vi är Sveriges enda restauranggrossist för premiumsprit och vi har ett brett och djupt sortiment inom varje kategori. En "one stop shop" för restauranger och barer och vi arbetar aktivt med våra kunder!  Vi tycker att det är superkul att vara med och utveckla er sprithylla och vi fokuserar på merförsäljning och kvalitet för era cocktails.

Det är enkelt att bli kund hos QBN Bev. Bara fyll i formuläret nedan så registrerar vi in er och ni kan lägga er första order!

Priserna i vår webshop är Systembolagets angivna priser och våra restaurangkunder har en egen prislista som du kan ladda ned genom att klicka här nedan. Det går utmärkt att lägga ordern i webshoppen eller bara maila till order@qbnbev.com

Det går också utmärkt att handla via en av våra samarbetspartners, Menigo eller Svensk Cater.  

Om du söker exklusiv unik sprit till din bar så skall du kika på vår specialprislista. Här erbjuder vi bland annat fina årgångs-cognac, rom från Karibien, Amerikansk finwhiskey, med mera. Alla artiklar finns i mån av tillgång, dvs att vi inte garanterar att någonting finns. Varmt välkomna att prata med er säljare.