ARBETA MED OSS

Det kanske är precis den vi letar efter!

Om du tror att du har det som krävs för att vara en del av QBN-teamet, skulle vi gärna vilja att du skickar in ett personligt brev och ett CV med minst två referenser. Vi är ett dynamiskt team som arbetar nära varandra, och vi letar efter någon som är flexibel, nyfiken och positiv för att hjälpa oss på vår resa till att bli Sveriges ledande dryckesföretag!

Deltid - Lagerarbetare

Vi ser lagret som hjärtat i verksamheten, ständigt pumpande produkter in och ut till våra älskade kunder. Som lagerarbetare letar vi efter någon som är noggrann, flexibel och redo för mycket fysiskt arbete. Tidigare erfarenhet av lagerarbete eller liknande är fördelaktigt, liksom bekantskap med Fortnox lagermodul/order system. Det är viktigt att du talar och skriver flytande svenska och engelska och har B-körkort. Du kommer att vara baserad i Bromma, Stockholm.

Skicka gärna din ansökan idag! info@qbnbev.com 

Praktikplats - Sociala Medier Manager

Som praktikant och ansvarig för våra sociala medier kommer du att arbeta tillsammans med vår marknadschef för att utforma företagets strategiska, taktiska och operativa plan för våra sociala mediekanaler och arbeta med att implementera planen och mäta och rapportera resultat ur ett varumärkesigenkännande och försäljningsperspektiv. Positionen är utformad som en praktikplats, men med goda resultat kan arbetet leda till anställning. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som kanske studerar och vill få referenser från ett praktiskt projekt där du kan testa dina färdigheter i en verklig affärssituation!

Skicka gärna din ansökan idag! info@qbnbev.com 

Restaurangförsäljnings representant för södra och västra Sverige

Vi är i en expansionsfas, och vi letar efter någon baserad i södra eller västra Sverige som vill ansluta sig till vårt on-trade-team. Vi föredrar om du har tidigare erfarenhet av försäljning till restauranger och en god förståelse för spritsorter/cocktails. Du kommer att arbeta med att utveckla vårt säljdistrikt i södra och västra Sverige. Det är viktigt att du talar och skriver flytande svenska och engelska och har B-körkort. Denna position är för någon som är ivrig efter en spännande karriär där resultat och prestanda är i fokus. Anslut dig till Sveriges hungrigaste säljteam idag!

Skicka din ansökan idag! info@qbnbev.com