Carrier

Det kanske är just dig vi söker!

Om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av QBN-teamet ser vi gärna att du skickar in ett personligt brev och ett CV med minst två referenser. Vi är ett dynamiskt team som arbetar tätt ihop och vi söker dig som är flexibel, nyfiken och positiv för att hjälpa oss på vår resa att bli Sveriges ledande dryckesföretag!


Deltid lagerarbetare

Vi ser lagret som hjärtat i verksamheten som hela tiden pumpar in- och ut produkter till våra kära kunder. Som lagerarbetare söker vi dig som är noggrann, flexibel och redo för en hel del fysiskt arbete. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från lagerarbete eller liknande samt har förkunskaper i Fortnox lagermodul/ordersystem. Det är viktigt att du talar och skriver flytande svenska och engelska samt har körkort B. Du kommer att vara baserad i Bromma, Stockholm.

Välkommen att skicka din ansökan idag! info@qbnbev.com


Internship - Ansvarig Sociala Medier

Som praktikant och ansvarig för våra sociala medier kommer du att tillsammans med vår Marknadsansvarige utforma företagets strategiska, taktiska och operativa plan för våra sociala mediekanaler samt arbeta med att implementera planen och mäta och rapportera resultaten utifrån ett brand recognition och sales perspektiv.  Tjänsten är utformad som ett internship men vid goda resultat kan arbetet leda till en anställning. Detta är en mycket fin chans för dig som kanske studerar och vill få referenser från ett praktiskt projekt där du i en verklig affärssituation kan sätta dina färdigheter på prov!

Välkommen att skicka din ansökan idag! info@qbnbev.com


Restaurangsäljare södra och västra Sverige

Vi är i en expansiv fas och vi söker dig som är baserad i södra eller västra Sverige för att ingå i vårt on-trade team. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning till restaurang och bra koll på sprit/cocktails. Du kommer att arbeta med att utveckla vårt försäljningsdistrikt södra och västra Sverige. Det är viktigt att du talar och skriver god svenska och engelska samt har B-körkort. Denna tjänst är för dig som är sugen på en spännande karriär där resultat och prestation är i fokus. Välkommen att söka till Sveriges hungrigaste säljteam!

Skicka din ansökan idag! info@qbnbev.com