Connoisseurs Club

Välkommen till vår medlemsklubb för konnässörer! 

I Connoisserus Club fokuserar vi på att lära oss mer om ädla spritdrycker, träna upp smak och doft för att hitta det du själv gillar. Som medlem får du också förhandsinformation om unika släpp på Systembolaget samt ta del av våra spritskolor. Det är kostnadsfritt att bli medlem i Connoisseurs Club och i slutändan handlar det om att ha en hel del kul och prova olika typer av kvalitetsdestillat. 

            Martin Escudero Magnusson, grundare QBN Beverages och Conoisseurs Club

Whisky provning - Scotland's finest

Här provar vi några av whiskyvärldens tungviktare The Glenlivet 12 och 18 yo och ställer dem mot Ultimate Selection's Edradour, Mortlach och Caol Ila.

Anmäl dig nedan


The G'Vine Gin Club

Den här provningen fokuserar helt på olika typer av ginsorter från den franska huset Maison Villevert. Vi kommer att testa deras klassiker G'Vine Floraison och jämföra med G'Vine Nouaison samt deras lagrade lagrade variant Nouaison Reserve! Som en bonus kommer vi även att prova deras nylanserade smaksatta ginsorter June Peach och June Pear samt lära oss hur man gör lite roliga varianter av Gin & Tonic!

Anmäl dig nedan

Romprovning - en resa i Karibien!

Vår resa i Karibien är en av våra mest bokade provningar. Vi går igenom olika stilar och framförallt testar vi några av våra favoriter: Cockspur XO från Barbados, Seleccion de Maestros från Havana Club, Kuba, Trois Riviers Cuvee du Moulin från Martinique och Pusser's Navy Rum!

Anmäl dig nedan


Amerikansk Whiskey (Four Roses, Bowsaw och Templeton)

Amerikansk Whiskey har många olika uttryck. I den här provningen kommer vi att testa några av våra favoriter: Four Roses Single Barrel (Kentucky), Bowsaw Straight Bourbon (Kentucky) och Templeton Rye 6 yo (Indiana.) Four Roses Single Barrel är ett utmärkt exempel på hur amerikansk kvalitetswhiskey ska smaka och både Bowsaw och Templeton visar på en hel innovativa idéer!

Anmäl dig nedan