FÖR RESTAURANGER

Quality Beverage Network är den enda restauranggrossisten i Sverige som tillhandahåller premium drycker. Vi erbjuder det bredaste och mest omfattande utbud av produkter inom varje kategori, vilket ger en heltäckande 'one-stop shop' möjlighet för restauranger och barer. Våra tjänster kännetecknas av ett kund centrerat förhållningssätt, och vi arbetar aktivt med våra kunder för att utveckla deras sortiment av spritsorter, med fokus på kvalitet.

Våra restaurangkunder har sin egen prislista, som är tillgänglig för nedladdning genom att klicka här nedanför. Du kan bekvämt lägga din beställning på vår webbshop eller genom att skicka ett e-postmeddelande till order@qbnbev.com.

Dessutom har vi etablerat partnerskap med organisationer som Martin & Servera, Menigo och Svensk Cater, vilket gör att våra kunder kan handla genom våra partners nätverk.BLI KUND HOS OSS

För att komma igång, vänligen fyll i era uppgifter i registreringsformuläret här nedan, varefter du kommer att kunna lägga din första beställning.

Vårt team av experter finns alltid till hands för att vägleda dig genom varje steg av processen och säkerställa en problemfri upplevelse. När du har registrerat dig kan du enkelt lägga fortsatta beställningar genom vår webbshop utan ytterligare krångel.